top of page

PASIEN LUAR NEGARA

Pusat Kesuburan SOPHEA mudah diakses dari Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur melalui KLIA Ekspress dengan hanya 28 minit ke pusat bandar KL Sentral.

Dari Lapangan Terbang Sultan Abdul Aziz Shah, hanya 25 minit dengan menggunakan Teksi.

 

Untuk penginapan, sila gunakan nama SOPHEA untuk menikmati harga istimewa untuk hotel terpilih seperti yang berikut:

100244253_s.jpg

Dari rantau ini dan seterusnya. Walaupun sebahagian besar tetamu antarabangsa kami berasal dari Indonesia, Singapura, Jepun, dan Asia Barat, kami bersedia menerima pesakit dari semua lokasi dan latar belakang.

Sebagai pesakit antarabangsa, anda akan menerima penyelaras pesakit yang berdedikasi untuk membantu anda sebelum, semasa dan selepas program anda.

Penyelaras anda akan menyediakan perkhidmatan penterjemahan dan bantuan dengan urusan perjalanan, termasuk pemindahan lapangan terbang, penginapan, permohonan visa dan lawatan ke tarikan pelancong.

Orang ramai dari seluruh dunia melawat Malaysia untuk rawatan perubatan. Malaysia adalah sebuah negara yang indah yang menggabungkan kemewahan, penguasaan bahasa, kepelbagaian budaya dan kecantikan semulajadi - ia dinamakan sebagai satu daripada tiga negara terbaik untuk dilawati untuk penjagaan kesihatan yang berkualiti dan berpatutan.

Pusat Kesuburan SOPHEA terletak di tengah-tengah ibu kota Malaysia, Kuala Lumpur, di daerah kosmopolitan yang meriah dikelilingi oleh pangsapuri servis, hotel dan pelbagai kedai F&B, yang mudah diaksesi melalui LRT (Light Rail Transit) ke daerah hiburan dan membeli-belah lain di bandar.

bottom of page