Daftar di sini
Bagaimana anda tahu mengenai promosi ini?

Terma dan Syarat:​

 1. Untuk pasangan yang si isteri berumur bawah 40 tahun.

 2. Untuk warganegara Malaysia, pemegang MyPR dan ekspatriat yang kini bermastautin di Malaysia sahaja.

 3. Pakej tidak termasuk bayaran untuk pengendalian komplikasi.

 4. Tiada pengembalian wang sekiranya pembatalan rawatan disebabkan oleh keadaan yang tidak dijangka seperti tiada atau kurang tindak balas semasa rawatan. 

 5. Bayaran tempahan sebanyak RM500 untuk setiap pakej (boleh dikembalikan/ditukar) perlu dibayar bagi mendapatkan harga promosi pakej ini.
  Sekiranya pesakit didapati tidak sesuai untuk menjalani rawatan pakej ini, bayaran tempahan RM500 akan dikembalikan sepenuhnya atau boleh ditukar dalam bentuk perkhidmatan rawatan lain/suplemen.

 6. Rawatan pertama mesti dimulakan sebelum 1 Oktober 2020. Tempahan akan dianggap tidak sah jika rawatan tidak dimulakan dalam tempoh yang ditetapkan.

 7. Pakej rawatan tidak boleh dipindah milik.

 8. Promosi ini tidak sah dengan promosi lain yang sedang dijalankan.

 9. Pelan Bayaran Ansuran Tanpa Faedah (Easy Payment) tidak dibenarkan untuk pakej ini. 

 10. Pesakit yang sedang menjalani rawatan IVF di Sophea di bawah program IVF yang berbeza dan/atau yang sedang mengumpul oocytes untuk pakej NextGen IVF, tidak dibenarkan untuk menukar dan tidak layak untuk mendapatkan harga pakej ini. Bagi pengumpulan oocytes, jika pesakit sudah menjalani rawatan IVF yang pertama, hanya pakej biasa dibenarkan untuk rawatan IVF yang seterusnya.

 11. Kumpulan Syarikat Sunfert berhak untuk mengubah kandungan promosi ini jika diperlukan tanpa mengeluarkan notis terlebih dahulu.

 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon

PUSAT KESUBURAN SOPHEA

info@sopheafertility.com

+60(3) 7622 8622

Hakcipta © 2019 Pusat Kesuburan SOPHEA. Semua Hakcipta Terpelihara.